Lidmaatschap

Wil je lid worden van onze vereniging?

Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

Vul het onderstaande aanmeldings- en machtigingsformulier in. Vergeet niet het formulier te ondertekenen. Daarna verstuur je het per e-mail naar info@dejongerenner.nl of per post naar Valkenberg 5, 5126 NA, Gilze.

 

WordPDF

Wil je je licentie verlengen of beëindigen?

Bestaande leden kunnen zelf inloggen op de website en de licentie van 2016 verlengen naar 2017. Wil je voor 2017 geen licentie meer aanvragen, dan hoef je niets meer te doen. De licentie wordt per 31 december automatisch beëindigd.

De licenties worden rechtstreeks aan de leden verzonden. Als je voor de kerst in het bezit wil zijn van de licentie 2017, is het slim om je licentie zo snel mogelijk te verlengen. In januari kun je geen gebruik meer maken van je oude licentie bij bijvoorbeeld veldritten of baanwedstrijden onder de KNWU-vlag.

Wil je ook wedstrijden fietsen?

Dan moet je bij de KNWU een licentie aanvragen. Dit kan via www.knwu.nl. Je hebt hiervoor een inlogcode nodig die door ons moet worden aangevraagd. Heb jij deze nog niet? Stuur dan een e-mail naar info@dejongerenner.nl

Wil je overstappen naar een andere vereniging?

Dat kunnen we ons eigenlijk niet voorstellen.

Wanneer je van vereniging wilt veranderen, moeten wij hiermee akkoord gaan. Wij gaan alleen akkoord als:

– aan alle financiële verplichtingen is voldaan;

– de kleding van het laatste jaar bij ons is ingeleverd.

Let op: als je voortaan via een andere vereniging je licentie aanvraagt, betekent dat niet dat automatisch het lidmaatschap bij De Jonge Renner eindigt. Een lid zonder licentieaanvraag via De Jonge Renner wordt als trainingslid gezien. Je lidmaatschap kun je opzeggen door een e-mail te sturen naar info@dejongerenner.nl

Meer vragen over je lidmaatschap?

Kijk dan eens op www.knwu.nl of stuur een e-mail met je vraag naar info@dejongerenner.nl