Met de barbecue van zaterdag 4 juli sloot de MTB-afdeling van De Jonge Renner een bewogen seizoen op een gezellige en sfeervolle manier af. De kinderen mochten zwemmen bij de buren en de ouders toasten nog eens even op het behaalde praktijkexamen van de trainers Petra Peeters en Henny Melis.

Coordinator Jeugd-MTB Jan van Elzakker feliciteerde zijn vrouw Petra en haar collega-trainer Henny Melis met het halen van het praktijkgedeelte van de cursus Wielertrainer 2. Natuurlijk moet je de huid niet verkopen voordat de beer geschoten is, want voor het theoriegedeelte moet men ook nog slagen. Desondanks vonden we dit de moeite waard om er een toast op uit te brengen en hen te bedanken voor de enorme inzet die ze hebben getoond tijdens het doorlopen van de verschillende cursusdagen.

Complimenten ten over
Beide trainers hadden attractieve, uitdagende en competitieve trainingselementen verzonnen en ten uitvoer gebracht met behulp van de onmisbare ouders/begeleiders. Hiervoor kregen ze dan ook diverse complimenten.

Gratis toegang
De toast werd uitgebracht tijdens de jaarlijkse barbecue waarmee het mountainbikeseizoen wordt afgesloten. Ondanks de enorme hitte was het goed vertoeven bij het clubgebouw. Dit mede door de goede service van onze buren Recreatieoord De Warande die de kinderen gratis toegang verschafte. Ook hadden diverse ouders hun bijdrage geleverd door voor verschillende lekkernijen te zorgen. Het was erg gezellig en we hebben heel wat gelachen.

Turbulent jaar
Jan blikte ook nog even terug op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en roemde de instelling van de kinderen. Jan: “ We hebben een bewogen jaar achter de rug, maar we hebben een gezellige club staan waar we trots op kunnen zijn”.

Afscheid Frank
Helaas moesten we ook afscheid nemen van Frank Mölder. Hij stopt met zijn activiteiten voor de jeugdcommissie, omdat zijn zoon Wouter stopt met fietsen. Jammer Frank, maar in ieder geval enorm bedankt voor je inzet!

Voor nu een sportieve groet en een fijne vakantie toegewenst.