Van 13 t/m 17 juli rijdt onze selectie de meerdaagse wedstrijd Ronde van Luik. Maikel Bos, Bram de Kort, Jim Lindenburg, Mike Verhoeven, Dick Janssen en Kevin Snijder zullen ons vertegenwoordigen in deze zware etappekoers. Zij nemen het onder andere op tegen de winnaar van vorig jaar: Wout van Aert. Hij is niet de enige cyclocross-topper die aan de start verschijnt van deze wegwedstrijd. Ook Mathieu en David van der Poel, Kevin Pauwels, Klaas Vantornout, Wietse Bosmans, Tom Meeusen, Gianni Vermeersch, Rob Peeters en Philipp Walsleben doen mee.

Op de erelijst staan ook Koos Moerenhout (1994), Stijn Devolder (2001), Kevin De Weert (2002), Johan Vansummeren (2003), Kevin Seeldrayers (2006) en Jan Bakelants (2008). De Ronde van Luik is rechtstreeks en integraal te volgen op www.directvelo.be.