Op zondag 12 juli reden negen jeugdleden de Geonius Jeugdronde van Schinnen (Limburg).

Martijn den Haan (cat. 6) maakte het volgende verslag:

”Het was een mooi rondje, er zaten 2 mooie klimmen in. Het was een lange klim op sommige stukken 17% stijl.  De start was een geneutraliseerde start:  als de vlag  naar beneden ging dan gelijk weg. Een scherpe bocht naar links en dan de klim. Als je over de start/finish ging was er een afdaling met een scherpe bocht een lang recht stuk met veel wind. Het was wel steil, maar een heel mooi rondje. Ik was wel gelost, maar ging toen met iemand samen rijden. Daarna is hij gevallen en heb ik hem niet meer gezien. Toen ik over de finish kwam, was ik heel moe, maar het was wel een mooi rondje.”

Foto’s van deze wedstrijd zijn hier te vinden.

Uitslagen Geonius Jeugdronde van Schinnen :

Cat. 3:  14e Hidde Swart

Cat. 4:  24e Jari Prins

Cat. 5:  10e Sven Mulder,  13e Moreno Tak,  34e Bart Rutten

Cat. 6:  12e Jaap Roelen,  24e Sven Pijnenburg,  49e Martijn den Haan

Cat. 7:  6e Hidde van Veenendaal