Op donderdag 16 juli was de laatste training voor de zomerstop. Jeugdtrainster Noortje had voor deze avond een leuke zeskamp georganiseerd.

De onderdelen waren: estafette, achtjes rijden, slakkenrace, woord zoeken, slalom + lijnrijden en ploegentijdrit. Er werden zes teams gemaakt met daarin meisjes en jongens van verschillende leeftijden. Door goed samen te werken bij alle zes de onderdelen moesten de teams proberen zoveel mogelijk punten te scoren. Hierbij ging het bijvoorbeeld om techniek en behendigheid, zoals bij slalom en achtjes rijden. Terwijl snelheid juist belangrijk was bij de estafette en de ploegentijdrit. Maar het moeilijkste onderdeel was misschien wel de slakkenrace, waarbij je juist zo langzaam mogelijk van begin naar eindpunt moest gaan.

Toen alle teams klaar waren met de zes onderdelen, reden alle jeugdleden nog een wedstrijdje op het clubparcours. De training werd afgesloten met een drankje en een lekkere koek, terwijl Noortje de scores van de teams bekend maakte.

De zomerstop duurt 3 weken en de trainingen beginnen weer vanaf dinsdag 11 augustus.

Voor foto’s van de zeskamp, zie Fotoalbum Jeugdafdeling.