De Jonge Renner mag als een van de twee clubteams starten in de Holland Ladies Tour. Onze rensters hebben deze deelname dik verdiend door hun goede resultaten, zoals individuele overwinningen en een vijfde plaats in de eindstand van de topcompetitie, waarmee zij het hoogstgeplaatste clubteam vormden. Veerle Goossens, Sara Penton, Monique van de Ree, Kim Wouters, Ymke Stegink en Minke Slingerland zullen onze vereniging vertegenwoordigen in deze etappekoers.  Zij nemen het op tegen onder andere elf professionele UCI-teams en vier nationale teams. Kortom, de wereldtop.

Kom onze meiden aanmoedigen! Daarvoor hoef je niet ver van huis, want de vierde etappe op vrijdag 4 september is een individuele tijdrit in Oosterhout. De eerste renster start om 15.00 uur op de Slotlaan ter hoogte van Restaurant De Vrijheid. De laatste renster finisht omstreeks 17.30 uur op de Heuvel. De route gaat ook langs de Warande.