Na een zomerstop van drie weken zijn de trainingen van de jeugdafdeling sinds 11 augustus weer hervat. Een aantal jeugdleden reden afgelopen weekend ook weer hun eerste wedstrijd na de vakantie. Acht Jonge Renners stonden aan de start van Jeugdwielerwedstrijd De Gedempte Haven in Bergen op Zoom. Hidde Swart (cat. 3) maakte een verslag van zijn wedstrijd:

“De wedstrijd was in Bergen op zoom, op zondag 23 augustus. De start was op de Zuidzijde havenweg, deze weg was al hobbelig. Daarna moest je naar links en dan kwam een klein klimmetje. En dan kwam er een klein stukje vlak en daarna weer een klein stukje dalen. En als je beneden was, ging er een scherpe bocht naar links en dat was een fijn wegdek. Maar daarna ook weer een scherpe bocht naar links, waarna een stuk met kasseien kwam. Dat vond ik een vervelend stuk. En toen kreeg je weer een scherpe bocht naar links. Dan kon je weer een stuk vooruit fietsen. Daarna kwamen er nog 2 bochten naar rechts. En dan kwam je weer op de Zuidzijde havenweg richting de finish. Het rondje was 1,5 km en mijn categorie moest 8 rondes. Het was flink warm (28 graden) met wat wind. Ik vond het erg zwaar door die warmte. Het ging in de eerste 2 rondes wel maar daarna lukte het niet echt meer. Ik ben wel 6 rondes bij het derde groepje gebleven. Ik werd helaas 15e van de 18. Maar ik vond het wel leuk om mee te doen, het was weer de eerste wedstrijd na de vakantie.”

Uitslagen Jeugdwielerwedstrijd De Gedempte Haven, Bergen op Zoom:

Cat. 1: 14e Wytske van Es

Cat. 4: 7e Jari Prins, 13e Rowan van Oord

Cat. 5 : 11e Sem Kroonen, 19e Wesley Roeven, Moreno Tak (niet gefinisht)

Cat. 6: 6e Jaap Roelen, 30e Jerre Verschure