Alle uitslagen van zondag 6 september

Jeugdronde van Calfven:

Cat. 5: 7e Sven Mulder, 8e Moreno Tak

Cat. 6: 2e Daniel Taki, 5e Jaap Roelen (+ bergprijs), 16e Sven Pijnenburg

Cat. 7: 5e Hidde van Veenendaal, 23e Stan van den Bergh

 

Jeugdronde van Geldrop:

Cat. 5: 22e Sem Kroonen

 

Sven Pijnenburg maakte een leuk verslag over deze wedstrijd:

“Op zondag 6 september ging de Jeugdwielerronde te Calfven van start. Ook de Jonge Renner was weer goed vertegenwoordigd.

Ikzelf, Sven Pijnenburg uit categorie 6, verscheen aan de start. Na een goede loting stond ik vrij ver vooraan. De eerste paar ronden kon ik voorin het peloton meerijden, maar na een verpletterende demarrage van teamgenoot Jaap Roelen uit Chaam, ontstond er een kopgroep van vijf renners. In die kopgroep fietsten daarna teamgenoten Daniel Taki en Jaap Roelen. Door het lastige, oplopende parcours, had ik niet de juiste benen om met de kopgroep mee te komen.

Uiteindelijk moest ik het peloton laten gaan en heb de wedstrijd op eigen tempo uitgereden en ben uiteindelijk als zestiende geëindigd. Helaas moest Jaap in de laatste twee ronden ook lossen uit de kopgroep, maar was wel winnaar van de bergprijs. Hij eindigde op een mooie vijfde positie. Van de kopgroep werd Daniel tweede in de sprint. Plaatsgenoot en teamgenoot Sven Mulder kwam eerder die middag uit voor categorie 5 en finishte knap op een zevende plaats.”

Meer foto’s van deze wedstrijd vind je op deze pagina.