Dit jaar stond er voor het eerst een jeugdploeg van WV De Jonge Renner aan de start van het Nederlands Club Kampioenschap. Onder de enthousiaste leiding van jeugdtrainster Noortje werd er door de jeugdrenners speciaal voor de ploegentijdrit getraind en samen naar deze bijzondere wedstrijd toegeleefd. En eindelijk was het dan zover!

Hidde van Veenendaal maakte een verslag: “Zaterdag 26 september stond voor ons, de jeugd van De Jonge Renner, de ploegentijdrit van het NCK in Dronten op het programma. Een paar weken van te voren zijn we ervoor gaan trainen. Helaas werden Daniel Taki en Jaap Roelen net voor het NCK ziek. Het team bestond nu uit: Sven Pijnenburg, Sven Mulder, Stan van den Bergh en Hidde van Veenendaal. We hebben supergoed gereden en werden 8e van de 32 ploegen. We hebben genoten van de leuke sfeer en deze mooie dag.”

Namens de hele jeugdafdeling: gefeliciteerd met deze knappe prestatie!

Meer foto’s van deze dag vind je hier.