Na een rust van drie weken zijn de veldtrainingen voor de jeugd weer begonnen. De komende maanden wordt er iedere dinsdag en donderdag vanaf 18.30 uur getraind op een speciaal aangelegd parcours naast de wielerbaan bij het Warande-complex. Afgelopen dinsdag verzamelde een grote groep jeugdleden zich met veldritfiets of mountainbike bij het clubhuis van De Jonge Renner voor de eerste training. De meisjes en jongens waren erg benieuwd naar het nieuwe trainingsparcours en klaar om het te gaan verkennen. Onder leiding van Daan Meijers werd er een leuke en leerzame training afgewerkt op het gevarieerde parcours dat bij de jeugdrenners goed in de smaak viel. Een van de jeugdleden vertelt hoe ze de eerste veldtraining heeft beleefd:

“Hoi allemaal, ik ben Lieke van den Broek, 8 jaar en net lid bij De Jonge Renner. Vond het wel spannend: derde keer trainen en meteen veldrijden, in het donker en op mijn nieuwe fiets. Het leukste vond ik het spel op het laatst. Je mocht niet de grond raken met je voeten. Oei oei, wat was dat moeilijk! Tot volgende week.”

Voor foto’s, zie het Picasa album.