Van de KNWU ontvingen wij een e-mail met informatie over de licenties in 2016. Hieronder volgen een aantal punten die wij belangrijk vinden om met onze leden te delen.

Licenties 2016

Vanaf 1 november kunnen de eerste licenties 2016 worden aangevraagd. Mocht iemand nog een licentie voor 2015 nodig hebben dan kan deze tot 25 december aangevraagd of gewijzigd worden. U kunt als vereniging deze licentie tot 25 december nog goedkeuren.

Gelijk aan dit jaar kan men vanaf 1 januari 2016 niet meer gebruik maken van de licentie 2015. Iedereen die per 1 januari 2016 wil starten, dient dan ook daadwerkelijk in het bezit te zijn van een nieuwe licentie 2016. Vanaf 1 januari 2016 zal hier weer op gecontroleerd worden! 

Pasfoto

Wij hebben de licentiehouders wederom gevraagd om hun pasfoto (welke ouder is dan 5 jaar) te vernieuwen. Een nieuwe pasfoto kan men uploaden via “Mijn KNWU”

MTB

De stuurbordnummers voor MTB kunnen vanaf 1 januari via “mijn KNWU” worden aangevraagd. De MTB borden worden bij deelname aan een eerste wedstrijd verstrekt!