Mtb-trainers Petra Peeters en Henny Melis ontvingen op donderdag 5 november hun diploma ‘Wielertrainer II’ tijdens een plechtige diploma-uitreiking van de KNWU. Het diploma is een mooie bekroning op hun maandenlange inspanning en onderstreept de ambitie van WV De Jonge Renner om met goede en goed opgeleide trainers de jeugd naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen.

Beide trainers deden hun praktijkexamen reeds deze zomer en slaagden met vlag en wimpel, doordat ze praktische, dynamische en uitdagende oefeningen in elkaar hadden gezet. Ook hebben ze gezamenlijk een dames mtb-clinic georganiseerd, wat resulteerde in het ontstaan van een heuse damesloot aan de mtb-tak van De Jonge Renner.

Het theoriegedeelte werd ook met succes afgerond en dus donderdag bekroond met een diploma. Het gediplomeerde trainersduo maakt deel uit van het sterke en uitgebreide mtb-trainersteam, waarmee de ambities die de club heeft te verwezenlijken zijn.

We wensen beide trainers veel succes en plezier tijdens de trainingen die ze voor ons verzorgen.