Wat een blubzooi was het in Nieuwpoort. Maar ondanks het zware parcours, hebben al onze deelnemende jongens de wedstrijd uitgereden.

Gijs finishte op een heel mooie 15e plaats. Af en toe kreeg hij een duwtje in de rug op de helling en dat was geen overbodige luxe voor onze 7-jarige.

Jari Prins is weer op het podium terechtgekomen. Heel goed gedaan een mooie 3e plaats! Rowan reed erg constant en het leek hem makkelijk af te gaan, hoewel hij moe als 14e over de streep kwam. Sepp zat lekker op z’n fiets. Je kunt zien dat hij goed aan het trainen is. Hij finishte als 23e.

Pepijn, Sem en Max hadden moeite met de hoogte van de wal. Eerst een zuigende aanloop, een modderpoeltje en dan langs een trap moesten ze de steile helling beklimmen, wat ervoor zorgde dat ze nogal eens een keer moesten afstappen. Max zei aan het einde van de wedstrijd dat hij het een erg leuk parcours vindt. De jongens eindigden respectievelijk op de 8e, 26e en 27e plaats.

En of het parcours nog niet genoeg kapot en drassig gereden is, startte Patrick in de A-klasse. Helaas kon hij de wedstrijd niet uitrijden, omdat hij materiaalpech had.

Volgende wedstrijd is 19 december in Hoornaar.

Uitslagen Nieuwpoort

Klasse F: (28 deelnemers)

15. Gijs Branderhorst

Klasse E: (45 deelnemers)

3. Jari Prins

14. Rowan van Oord

23. Sepp Brocken

Klasse D: (38 deelnemers)

8. Pepijn van Elzakker

26. Sem Kroonen

27. Max van Loo

 

Tussenstand Klassement

Klasse F: (44 deelnemers)

18. Gijs Branderhorst

Klasse E: (71 deelnemers)

16. Sepp Brocken

24. Jari Prins

28. Rowan van Oord

Klasse D: (49 deelnemers)

6. Pepijn van Elzakker

23. Sem Kroonen

24. Max van Loo

40. Bart Branderhorst

Klasse A: (81 deelnemers)

39. Patrick Kroonen