Onze selectie mag terugkijken op een mooie Omloop van de Houtse Linies, met de 5e plaats van Bram de Kort als de kers op de taart. In de tweede ronde ontstond er een kopgroep van achttien renners, waarin Bram en Jaap Kooijman onze vereniging vertegenwoordigden. Later ontstond er een kopgroep van acht renners met daarin wederom onze Bram. Hij moest het als enige clubrenner opnemen tegen zeven renners uit continentale ploegen: Twan Brusselman, Elmar Reinder en Maikel Bos (Cycling Team Jo Piels), Sven van Luijk en Bram Nolten (Parkhotel Valkenburg), Jan Willem van Schip (CT De Rijke) en Hartthijs de Vries (Rabobank Development Team). In de laatste kilometer plaatste Jan Willem van Schip een vernietigende demarrage en knalde daarmee naar zijn eerste overwinning van het seizoen. Bram sprintte naar een mooie 5e plek. Jaap werd 17e en ook Bjorn Bakker, Martijn Dijkstra en Martin Kelderman reden de koers uit.

Onderstaande foto is gemaakt door Marc Bouwens. Meer foto’s vind je hier en ook hier (van Joris Knapen).

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/3EyDt-g-vRQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>