Jorey is sinds het begin van dit wegseizoen jeugdtrainingslid in categorie 1 bij De Jonge Renner. We vroegen hem om een keer iets te schrijven over één van zijn trainingen. Hij maakte er een leuk verslag van:

“Dit is het trainingsverslag van donderdag 26 mei. We beginnen de training met de warming up op de kleine ronde. Na de warming up gaan we samen met Aaron op de kleine ronde oefenen. We moeten dicht bij elkaar blijven rijden en allemaal trucjes doen: zwaaien onderweg, elkaar vasthouden en je tenen aanraken. Dit is best lastig, maar het gaat wel goed. Daarna gaan we de slalom oefenen. Dit vind ik altijd leuk om te doen. Na de slalom moeten we heel zachtjes aan komen rijden en dan ineens weg sprinten. Dit kost veel kracht in je benen. Als laatste gaan we nog de grote ronde fietsen. En dan tegen de berg op sprinten. Dat is zwaar werk, maar het gaat wel. Daarna is het tijd om ranja of thee te drinken en mogen we lekker uitrusten…

Groetjes van Jorey Schellekens”