Video-opnames van Hercuton Directeur Ivo van der Mark & DJR. Bron: Profielfilm.

Hercuton, totaalaanbieder in turnkey bedrijfshuisvesting

Hercuton is gespecialiseerd in het conceptmatig ontwerpen en bouwen van bedrijfsmatig vastgoed in prefab beton. Zij geloven in conceptmatig bouwen, in LEGOlisering. Hercuton is gevestigd in Nieuwkuijk maar is een landelijk opererend bedrijf. Van Groningen tot Maastricht, u ziet ze overal.

Gezamenlijke passie
Veel Hercutonners stappen wekelijks op hun wielrenfiets. Zo ook Hercuton Directeur Ivo van der Mark. Als echte liefhebbers van wielrennen trekken ze bij Hercuton dan ook graag de parallel tussen de wielersport en hun conceptmatige werkwijze.

Een gedegen voorbereiding is in beide gevallen van essentieel belang om topprestaties te leveren, want alleen dan blijf je op voorsprong. De gelijkenissen tussen Hercuton en De Jonge Renner zijn dan ook groot. De kernwaarden van Hercuton – betrokken, innovatief, transparant en samen – komen bij beide partijen sterk naar voren.

Sportiviteit
Hercuton neemt elk jaar deel aan de Amstel Gold Race. Samen met collega’s en relaties maken ze hier een sportieve en gezellige dag van. Maar ook samen met De Jonge Renner stappen zij regelmatig op de fiets. Afgelopen 10 november trapte Hercuton de Logistica beurs af met een unieke wielertocht van 65 km. Leontien van Moorsel, viervoudig Olympisch kampioene, wielrenners van Wielervereniging De Jonge Renner, een selecte groep relaties en enkele Hercutonners namen deel aan de wielertocht. Wilt u de videobeelden van deze mooie dag bekijken? Ga dan naar:

http://www.hercuton.nl/nieuws/video-hercuton-leontien-van-moorsel-en-logistica-2015

Ambitie
Als sponsor van de junioren en de opleidingsploeg van De Jonge Renner volgt Hercuton de talenten het hele jaar door. Ivo van der Mark: “Wij zien bij alle talenten, jong en oud, dezelfde ambitie als bij onze eigen medewerkers. Ze zijn gedreven, gemotiveerd en zetten net dat stapje extra om te presteren. Wij zijn trots op de waardevolle samenwerking die we door de jaren heen met De Jonge Renner hebben opgebouwd. ”

Hercutonners halen elke dag opnieuw het beste uit zichzelf om mooie resultaten te behalen. Samen werken ze aan geweldige projecten. Zo hebben ze onder meer wehkamp.nl in Zwolle, Alcoa |Kawneer in Harderwijk en Hitachi Data Systems in Zaltbommel gerealiseerd.

Meer weten over Hercuton?
Hercuton is een totaalaanbieder in turnkey bedrijfshuisvesting. Het woord zegt het al: sleutelklaar. Kortweg betekent dit dat Hercuton de realisatie van uw bedrijfspand volledig verzorgt. Van schets en eerste spade in de grond tot en met de sleutel op uw voordeur en nazorg. Op de website www.hercuton.nl staat veel informatie over de unieke werkwijze, vele referentieprojecten, brochures en animatiefilmpjes.