De jeugd van De Jonge Renner stond aan de start van de Breda Breepark Challenge. De jongste jeugd, categorie 1 en 2 vertrokken uit Bavel voor een rit over 8 km. Categorie 3 en 4 hadden een start in Ulvenhout, 16 kilometer voor de boeg. In Galder categorie 5 en 6 aan de start voor hun rit over 24 kilometer. Categorie 7 had de start in het wielerdorp Chaam. 31 km tot aan de finish op de Bavelse Berg.

Bij elke categorie natuurlijk motoren en auto’s om het parcours vrij te maken. Ook echte materiaalwagens waren aanwezig. Voor de oudere categorieën ook nog een bergklassement door punten voor wie als eerste viaducten en de Bavelse Berg opkwamen.

In categorie 6 stonden de meeste renners aan de start De Jonge Renner. Met Sven Mulder, Moreno Tak, Roan Konings, Jeremy Melis, Bart Rutten, Sem Kroonen en Sam Oosterholt werden er zeker podium plaatsen verwacht. Helaas zat het de heren tegen. Roan reed 2 km voor het einde lek en Sven en Moreno kwamen ten val in de eindsprint.

Foto’s: https://goo.gl/photos/H7zmzzSwGjGHMLNE9 

Uitslagen

categorie 2:

15. Jelle Dekkers

categorie 4:

25. Hidde Swart

41. Hilde Pijnenburg

categorie 5: 

13. Yoric Brethouwer

15. Jari Prins

21. Jeremy Melis

26. Moreno Tak

27. Bart Rutten

36. Sam Oosterholt

38. Sem Kroonen

42. Sven Mulder