Zaterdag 4 september stonden vier renners van De Jonge Renner aan de start van de Klompenronde van Honselersdijk. In categorie 4 kwam na 15 km Olav Noorloos als 14e over de streep. Een categorie hoger reed zijn broer Casper. 21 renners aan de start en een groot peloton dat uiteindelijk ging strijden om de podiumplaatsen. Casper deed het net iets beter dan zijn broertje en kwam als 13e binnen.

In categorie 6 reden ze 25 km. Al snel reed Sven Mulder met de plaatselijke favoriet Mike Bronswijk en twee renners uit Munster weg. Van het kopgroepje van vier kwam Sven als 4e over de streep.

Zoals het gezegde, het laatste het beste. In categorie 7 in een veld van 23 Daniel Taki aan de start. Hij pakte het podium na een sprint met het peloton. Een derde plek was een mooi resultaat zo aan het einde van het seizoen.

(bij de foto: Daniel op weg naar het podium)