Op zaterdag 22 oktober 2016 is de wintercompetitie Jan van Arckel weer van start gegaan. Met een flinke vertegenwoordiging vanuit de Jonge Renner was de aftrap in het Alblasserwaardse dorp Noordeloos te Zuid-Holland. Maar liefst 15 kinderen gingen van start. Uiteenlopend van de jongste klasse G tot en met de klasse D. Voor de debutanten Milan vd Hamsvoord, Boris Griep, en de kleine meiden Milou van Oord en Isis Albers was het een spannende belevenis maar ze hebben enorm genoten van hun 1e wedstrijdervaring.

Gijs kampte met enorme materiaalpech namelijk op positie vier een lekke voorband en dat al vrij in het begin van de wedstrijd.

De overige jongens hebben flink gestreden op het sompige en bochtige parcours. In klasse D zorgde Pepijn van Elzakker voor spektakel: hij sleepte in een duel de 1e prijs in de wacht! Met trots zien we Pepijn, in de groene leiderstrui en ook de andere kinderen verschijnen op de volgende wedstrijd, 5 november 2016 in Giessenburg.