Wielrennen is heroïek, spanning, strijden tegen de elementen, blijdschap en soms verdriet. Daarom zit de wielersport vol verhalen. Op vrijdagavond 25 november vertellen en horen we prachtige verhalen over onze vereniging! De Jonge Renner bestaat namelijk tachtig jaar en dat vieren we met een wielercafé.

Een interessant gezelschap wielermensen, die deel uitmaken van de roemrijke geschiedenis van De Jonge Renner, zal aan onze gesprekstafel verschijnen. In een leuke wielersetting vertellen zij over hun tijd bij onze club en waarom De Jonge Renner belangrijk voor hen was. Het wordt een reis door de tijd van toen naar nu.

Inmiddels hebben profrenners Boy van Poppel, Stef Clement en oud-prof Jeroen Blijlevens toegezegd aanwezig te zijn. Ook Marc Goos, Daan Olivier en de andere leden van de selectie van Lotto NL-Jumbo – De Jonge Renner zijn erbij. De gastenlijst groeit met de dag. Tevens zal zangtalent Sam Knoop de avond muzikaal opluisteren. Kortom u mag deze wieleravond van De Jonge Renner niet missen!

Locatie van het wielercafé is dorpshuis ’t Uivernest, Kerkstraat 9 te Hank*. Op 25 november staat de deur vanaf 19.15 uur voor u open en we starten om 20.00 uur met het programma. Na afloop, rond 22.00 uur, is er zeker tijd om nog gezellig na te praten. De toegang is gratis.

(Oud)leden, sponsoren en wielerfans van onze vereniging uit de regio kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@dejongerenner.nl. Graag horen we of u aanwezig bent en eventueel met wie. U ontvangt dan van ons een bevestiging. Aanmelden kan tot en met 11 november. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij, want vol is vol!

We hopen u te kunnen verwelkomen bij ons gezellige wielercafé.

Met vriendelijke groet,

Theo Hanegraaf
Voorzitter w.v. De Jonge Renner

*Sommige leden en de sponsoren hebben een uitnodiging ontvangen met een locatie in Raamsdonksveer. Is niet correct. Wielercafé is in Hank.