CMB BV las en constructiewerken, uit Lage Zwaluwe, sponsor van de MTB afdeling van De Jonge Renner, heeft afgelopen zaterdag opnieuw een fietsenrek geplaatst van 16 meter, waardoor  tegelijkertijd meer fietsen veilig geplaatst kunnen worden, zonder dat deze beschadigd kunnen worden. Per strekkende meter kunnen steeds gemakkelijk twee fietsen aangehangen worden. Met in totaal nu 28 meter fietsenrekken dus 56 fietsen tegelijk. Daarmee is ook ingespeeld op de groei van onze beide jeugdafdelingen.

 

De bedoeling is dat uiteindelijk het terras ‘bikefree’ gaat worden en het terras ook echt als terras kan worden ingezet voor leden en bezoekers.

De regelmatige bezoeker van de thuisbasis van de Jonge Renner op de Warande zal het ongetwijfeld opgevallen zijn: langzaam maar zeker wordt de directe omgeving van het clubgebouw aangepast aan de eisen van deze tijd. Enige tijd geleden heeft het clubgebouw al een andere kleur gekregen, en inmiddels zijn de opslagcontainer en de jurywagen ook in dezelfde kleur geschilderd. Begin 2017 zal ook het toiletgebouw daaraan toegevoegd worden. Er komen planten / struiken en de grote vuilcontainer gaat in het voorjaar voorgoed verdwijnen. De ruimte links en rechts van de vuilcontainer is inmiddels vrijgemaakt van machines van de gemeente en wordt in het voorjaar schoongezet, zodat we daar ruimte creëren voor plaatsing van b.v. tenten bij evenementen.