Voor onze trotse sponsor Hercuton B.V. van het Elite/Beloften-team vraag ik jullie speciale aandacht. Hercuton kan een mooie prijs in de wacht slepen en wij kunnen daarbij helpen. Verstuur een sms (Sms-en is gratis excl. de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon) en geef je stem aan Hercuton b.v.! Samen winnen! Doe iets terug voor deze fijne sponsor!

Lees er hieronder alles over:

Hercuton is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2016 (NBSA). Alle genomineerde bedrijven maken momenteel nog evenveel kans op deze award. Een stemproces brengt hier verandering in. De 5 bedrijven met het grootst aantal stemmen zullen uiteindelijk doorgaan naar de top 10 finalisten en op tv komen. De nominatiecommissie van het NBSA-instituut selecteert de andere 5 finalisten op basis van meerdere meetfactoren. In totaal zijn er dus 10 finalisten die kans maken op de felbegeerde Nationale Succes Award 2016 en de bijbehorende prijs van € 100.000,-.

Om tot één van de 10 finalisten van de Nationale Succes Award te behoren is het aantal unieke stemmen van belang. Van zondag 8 januari 14.00 uur tot zondag 15 januari 2017 14.00 u kan heel Nederland zijn stem uitbrengen. Helpen jullie ons mee? SMS: NBSA 5868 naar 4422. Tussen NBSA en 5868 dient een spatie te staan, anders telt de stem niet mee. Sms-en is gratis excl. de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon. Let op: de stemmen gelden alleen binnen de stemperiode. Het aantal unieke stemmen wordt geteld, het heeft geen zin om meerdere malen vanaf hetzelfde telefoonnummer te stemmen. Extra tekens of cijfers bij of na de stemcode kunnen ervoor zorgen dat een sms-stem niet meegeteld wordt.

Voor meer informatie klik je op deze link!

Alvast bedankt voor de medewerking en stem op HERCUTON!

nbsa-stemflyer-185-gr