In een ijskoud Nieuw Lekkerland hebben twaalf jongens en vier meisjes van de jeugd MTB De Jonge Renner deelgenomen aan de zevende wedstrijd van de wintercompetitie van WV Jan van Arckel. De zon scheen weliswaar volop, maar met het kwik rond de nul graden voelde het ijzig koud aan. Dat betekende dus goed aankleden en uitkijken voor gladheid op de vele verharde gedeeltes. Alle veertien deelnemers hebben enorm hun best gedaan en gestreden op het vlakke, smalle en bochtige parcours. “Wederom heeft Brabant zich laten zien en prijzen in de wacht gesleept”, klonk het over de speaker vanuit de Jan van Arckel-organisatie! Deze keer wisten drie renners het podium te halen. Lotte Griep (klasse F) en Rowan van Oord (klasse E) behaalden de tweede plaats. Pepijn van Elzakker (klasse D) verdedigde zijn leiderstrui met glans door als eerste te finishen.

De volgende wedstrijd vindt plaats op vier februari in Ottoland en is dan alweer de voorlaatste wedstrijd van deze competitie.