Zowaar twee leden van WV De Jonge Renner waren afgelopen weekend actief op het WK Cyclocross in het Luxemburgse Bieles. Bij de vrouwen U23 behaalde Inge van der Heijden een tiende stek. Een zeer goede uitslag. Landgenote  Annemarie Worst werd in deze categorie wereldkampioen!

Ryan Kamp uit Raamsdonksveer streed in zijn prachtige oranje tricot naar een elfde plaats bij de Junioren. Ryan was daarmee de beste Nederlander in een race die door de Britten volledig werd gedomineerd. Erg knap na een moeizame start van de race. Er was namelijk een grote valpartij en Ryan werd daardoor flink opgehouden. Na een indrukwekkende inhaalrace haalde hij helaas net geen top tien notering. Op Veldrijdenonline.nl is een reactie van Ryan te lezen over zijn race.

Hieronder nog een artikel over Ryan en zijn ouders in BnDeStem van maandag 30 januari: