De mannen van ploegleider Jo Bouwens hebben afgelopen zaterdag klimkilometers gemaakt in de Limburgse heuvels. Dit is nodig om straks op zondag 26 februari met een goede conditie aan de start te staan bij de Belgische klassieker Gent-Staden. De openingswedstrijd van dit wielerjaar voor ons vlaggenschip. De conditie zal nog verder aangescherpt worden in het Spaanse Calafell. Van 9 tot en met 16 februari trekken de coureurs door berg en dal in de provincie Tarragona. Dit is al jaren het vertrouwde trainingsgebied van onze vereniging.

Dat het met de conditie al redelijk goed gaat bij Team Lotto NL-Jumbo – De Jonge Renner bewezen David Dekker en Paul Cremers de zondag na de trainingsdag in Limburg. David won de trainingsrit in Oss en Paul deed van zich spreken in Landgraaf door aldaar naar een mooie overwinning te sprinten. Prima signalen dus voor een succesvolle seizoenstart.

Op maandag 13 maart zullen de mannen worden voorgesteld tijdens de ploegenvoorstelling van WV De Jonge Renner in dorpshuis ’t Uivernest te Hank. Meer informatie hierover volgt via deze website en de social media.

Foto’s Paul Cremers zijn van Roger Verhaegh en die van David Dekker van Jo van de Rijdt.