Op zaterdag 1 april heeft Quinn van der Waal de MTB-afdeling van WV De Jonge Renner vertegenwoordigd tijdens de landelijke jeugdcompetitie (LJC) in Oldenzaal. Dit mooie vernieuwde parcours op “Het Hulsbeek” is kandidaat gesteld voor het NK 2018.

Quinn doet dit jaar voor het eerst mee aan de LJC, omdat hij het leuk vindt en ook wedstrijd ervaring op wil doen. Bij zijn tweede LJC-wedstrijd (in Oldenzaal) mocht Quinn achteraan starten in categorie 5. Hij had vooral een eigen (regen) race gereden en genoten van het afwisselende parcours, met een brug over het water. Ook al was Quinn als 36e en laatste over de streep gekomen, was hij voldaan en heel tevreden over zijn eigen prestatie.

Het viel natuurlijk niet mee om als laatste te starten en dan al die doorgewinterde LJC bikkels bij te houden, maar daar wordt hard aan gewerkt! Deelname aan de LJC heeft Quinn extra gemotiveerd en bovenal het plezier gestimuleerd. Op naar de volgende wedstrijd.