Zondag 28 mei heeft Sven Mulder, categorie 7, het 2e Jumbo Paul Lucius jeugdomnium te Hoogerheide gewonnen. Vorig jaar werd Sven met de tijdrit tweede op een paar honderste, met de rit in lijn tweede en overall ook tweede. De tijdrit is bepalend. Sven vindt tijdrijden heel erg leuk en was blij dat Hoogerheide dit onderdeel weer in het programma had opgenomen. Gezien de zwaarte van het parcours, was het dus best spannend om te zien wie dit het beste kon verdragen. De finish van de tijdrit en rit in lijn liep behoorlijk omhoog en dit ligt hem wel.

Sven wist de tijdrit te winnen met 6 honderste voorsprong op nummer twee Roan Konings. Met de rit in lijn werd Sven tweede achter Roan. Nu viel het eindklassement in het voordeel van Sven uit, doordat de tijdrit bepalend was en hij werd overall eerste! Een memorabele dag voor Sven, een tijdrit gewonnen en overall eerste en hierna zijn grote voorbeeld Tom Dumoulin in de Giro d’Italia hetzelfde te zien doen!