Vanwege de storm die raasde over Nederland, files op de snelwegen en de districtskampioenschappen tijdrijden in Wernhout hadden we op De Warande te maken met een iets mindere opkomst in kwantiteit tijdens de tweede wedstrijd van de zomeravondcompetitie. Kwaliteit was er echter zeker wel volop aanwezig! De mannen in koers zorgden dan ook voor een aanvallende en attractieve race!

Na een aantal ontsnappingspogingen met onder andere een sterke pion van De Jonge Renner, Patrick Kroonen, was het uiteindelijk een kopgroep van drie die de juiste ontsnapping organiseerde. Klassementsleider Valentijn Overtoom deed er alles aan, maar Jeffrey van den Hoven, Wiebe de Jong en Maikel Maas bleken niet meer te achterhalen. Op de streep toonde Jeffrey van den Hoven zich de sterkste!
Valentijn Overtoom behoudt de leiding in het algemeen klassement, waarvan de eindprijs gesponsord wordt door Bike Pitstop uit Almkerk.

Woensdag 15 juni is de volgende wedstrijd en alle info over de zomeravondcompetitie is hier te vinden! Doe mee!

Uitslag: 1. Jeffrey van den Hoven 2. Wiebe de Jong 3. Maikel Maas 4. Valentijn Overtoom 5. Patrick Kroonen 6. Bram Dissel 7. Anco Verstegen 8. Erik Hoevenaars 9. Stef Habets 10. Camiel van den Hout 11. Ijssel Nikkels.

Klassement: 1. Valentijn Overtoom (22 ptn) 2. Jeffrey van den Hoven (15 ptn) 3. Wiebe de Jong (14 ptn) 4. Sjors Roosen (12 ptn) 5. Hidde van Veenendaal (10 ptn).