Tweede pinksterdag werden in Mierlo en Wernhout de regiokampioenschappen Zuid Nederland verreden. De nieuwelingen, junioren en vrouwen reden in Mierlo hun wedstrijd. Nieuweling Hidde van Veenendaal pakte het zilver achter Nederlands kampioen Casper van Uden. Een mooi resultaat wederom van Hidde. Bij de junioren was er geen podiumplaats, maar wel een zesde stek voor Ryan Kamp uit Raamsdonksveer. Bij de vrouwen eindigde De Jonge Renner-lid Yara Kastelijn in de kleuren van WM3 Energy als tweede, Minke Slingerland-van Dongen als zevende en Ymke Stegink als achtste.

Foto’s van fotograaf Marc Bouwens van de nieuwelingen en junioren zijn hier te vinden!

De Elite en Beloften reden hun wedstrijd in Wernhout met twee keer brons als resultaat. Bram de Kort behaalde een derde stek bij de Elite-renners en Ramon van Bokhoven mocht het podium betreden bij de Beloften. Willem Bok werd er ook nog vierde.

Op woensdag 8 juni werd er wederom in Wernhout gestreden om de regionale titels Zuid-Oost en Zuid-West in het tijdrijden. Wederom was brons twee maal de kleur die mee in de De Jonge Renner-sporttassen naar huis ging. Michaël de Jong bij de Elite en Nils Sinschek bij de Beloften kregen een medaille om hun nek gehangen. Marc Goos, uitkomen voor de opleidingsploeg van Team Sunweb, maar wel lid van De Jonge Renner, werd bovendien tweede bij de Elite-mannen. Bij de junioren viel Martijn Räkers net buiten het podium met een vierde plaats. Hidde van Veenendaal pakte ook in Wernhout het zilverj de nieuwelingen. Volop medailles dus voor onze vereniging!