Een dag na de Nederlandse kampioenschappen stonden er alweer diverse renners van De Jonge Renner aan de start in Lage Zwaluwe. Het was een mooie ronde met goed lopende bochten en een dijkje er in. Op het terras bij het plaatselijke café was het goed toeven!

In categorie 4 stonden Denley van Wijnbergen en Victor Hugo Brenders aan de start. Zij rijden dit seizoen voor het eerst wedstrijden en zijn goed aan het leren. Ervaring opdoen is heel belangrijk. Beiden reden zo goed dat ze bij de huldiging mochten komen. Denley een mooie beker voor zijn vierde plaats en Victor voor zijn tiende.

In categorie 7 de meest verassende race. De Jonge Renner is in deze categorie altijd zeer sterk vertegenwoordigd. Nu ook, maar zonder kersvers Nederlands kampioen Roan Konings en Sven Mulder (deze zondag tweede in Heerlen) die altijd wel heel nadrukkelijk (en sterk) aanwezig zijn. Dan kunnen eindelijk de andere renners van De Jonge Renner ook laten zien dat zij echt wel kunnen fietsen. In een ontsnapping met drie man wist Moreno Tak een hele mooie overwinning te behalen! Jeremy Melis pakte plaats nummer twee mee. Bart Rutten kwam als twaalfde over de finish, Sem Kroonen als veertiende en Just van Dongen als vijftiende. Een mooie dag dus weer voor De Jonge Renner!