Woensdag 14 juni was er weer volop koers op De Warande. De 22 deelnemers maakten er een zeer snelle race van. Renners die een week eerder de dienst uitmaakten en op het podium stonden, hadden deze zomeravond wat mindere benen. Op het einde van de levendige koers reden er twee renners weg bij de rest. Dat waren Daaf Koemans van w.v. Breda en Joris van Dongen van Team Eetcafé D’n Brooy. Zij mochten in een sprint “á deux” uitmaken wie er met de meeste punten naar huis ging. Koemans bleek duidelijk de snelste en dus waren de vijftien punten en de bloemen dit keer voor hem.
Leider in het klassement, Valentijn Overtoom, reed zich met een vierde plaats wederom in de punten en hij blijft dus met duidelijk verschil aan kop!

Woensdag 21 juni wedstrijd vier van de zes. Wil je meedoen? Kom naar de Warande. Deelname is laagdrempelig. Meedoen voor de overwinning mag, maar deelnemen is het leukste! De poort op De Warande staat open voor iedere fietsende man of vrouw vanaf 15 jaar. Licentie mag, maar is niet persé nodig! Alle info staat hier!

Uitslag: 1. Daaf Koemans (Terheijden) 2. Joris van Dongen (Gilze) 3. Rick de Vree (Rijen) 4. Valentijn Overtoom (Dongen) 5. Martijn Alberts (Breda) 6. Bram Dissel (Tilburg) 7. Sam Muskens (Tilburg) 8. Twan Vissers (Tilburg) 9. Jeffrey Doornbusch (Breda) 10. Mark Laarhoven (Gilze)
Klassement: 1. Valentijn Overtoom 29 ptn 2. Jeffrey van den Hoven 15 ptn 3. Daaf Koemans 15 ptn 4. Wiebe de Jong 14 ptn 5. Sjors Roosen en Joris van Dongen 12 ptn.