LANDELIJKE JEUGDCOMPETITIE MOUNTAINBIKE ASSEN

Pepijn van Elzakker finishte als negende van de 36 deelnemers in categorie 7.

Op zaterdag 17 juni, was de landelijke jeugd MTB-wedstrijd in Assen te doen. Pepijn was er als enige MTB-er van De Jonge Renner bij. Deze keer lag het parcours rondom de Baggelhuizerplas.
Er waren wel wat klimmetjes, maar de uitdaging zat vooral in de strandjes. De droogte maakte het er niet makkelijker op. Een gaaf technisch deel in het bos met kombochten zorgde voor een mooie afwisseling.

De mannen gingen van begin af aan keihard van start en hielden dit tempo tot het laatste moment vol. Dik 50 minuten knallen. Vaak heb je goed benen, maar deze dag was voor Pepijn geen topdag te noemen. Z’n benen wilden niet wat het hoofd wilde. Dan is een negende plek, goed te noemen.

Op 24 juni wordt de volgende LJC-wedstrijd in Groesbeek gereden. Dit is de dertiende wedstrijd van de achttien.