De junioren reden afgelopen weekend de “8 van Bladel“. Een etappewedstrijd over drie dagen. Hieronder het verslag van de ploegleiding:

Vrijdagmiddag verzamelden we in bladel voor de driedaagse “8 van Bladel”. Iedereen was gespannen, maar we hadden er zin in!
De eerste etappe was 105 km en we wisten dat vandaag het klassement gemaakt moest worden. Er was een kopgroep weg en twee jongens van ons, Martijn Räkers en Ryan Kamp, reden er samen naartoe. Maar er was alweer een groep weggereden en ze zijn hierdoor in de tweede groep gefinisht. De rest zat er ook allemaal goed bij. In de tweede etappe (125km) zaten er weer twee van onze jongens, Wessel Verschueren en Ryan Kamp, in de eerste groep. Ze werden negende en vierendertigste. Jammer genoeg is in deze etappe Martijn Räkers hard gevallen en heeft daarbij zijn schouder gebroken. In de derde etappe werd de koers gecontroleerd door de ploeg die de leiding had in het klassement. Het werd een massaspurt, die ontsierd werd door een valpartij, waar niemand van ons bij lag. Ze zaten goed voorin en Koen van Helvoirt sleepte er een zeer mooie top tien plek uit. Later die dag werd de afsluitende tijdrit gereden. Iedereen gaf nog één keer alles! Alle jongens reden een prima tijd en iedereen heeft het naar zijn zin gehad.

De uitslagen van alle ritten en eindklassement zijn hier te vinden.