Zaterdag 1 juli werd er in Dommelen een tijdrit voor de jeugd gehouden. Een andere discipline, waar een zestal jeugdleden van de Jonge Renner graag aan mee wilden doen. Met een tijdrit rij je een wedstrijd tegen de klok en jezelf. Het was een behoorlijk aantal kilometers voor de oudste jeugd, bijna 10 kilometer (twee ronden). Voor de jongste jeugd werd er een kleinere ronde gehouden. Het weer zat helaas niet echt mee, veel fijne miezerregen, genoeg om nat van te worden. Daardoor kon er niet vol in de bochten worden doorgereden. Ze mochten starten van een podium, wat voor de jongste jeugd best wel spannend was. De tussentijden werden mooi door de speaker doorgegeven, hierdoor was het voor de supporters goed te volgen. In categorie 7 won Sven Mulder met een voorsprong van dertien seconden. Jeremy Melis knalde naar een mooie zevende plaats.

In categorie 6 was Jari gebrand op de overwinning, vorig jaar werd hij hier tweede. Hij reed een dijk van een tijdrit en werd met 30 seconden verschil voorsprong op de nummer twee, knap eerste. In categorie 4 startten Denley van Wijnbergen en Victor Hugo Brenders. Ook hier waren de omstandigheden nog steeds nat. Denley finishte met een super tweede plaats en Victor werd heel mooi zevende. In categorie 3 startte Jelle Dekkers, hij werd heel knap vijfde. Weer een mooie ervaring voor de jeugdrenners!