Een belangrijke en heel drukke week staat de mannen van Team LottoNL-Jumbo- WV De Jonge Renner te wachten. Dinsdag 5 september start namelijk Olympia’s Tour en komend weekend is er ook nog het Finaleweekend in de Clubcompetitie waar het team als koploper aan gaat beginnen!
Na deze week volgen nog meer belangrijke koersen, zoals de Ronde van Midden-Brabant (thuiswedstrijd) en het NCK Dronten. Een programma om te smullen voor onze talentvolle renners.

Olympia’s Tour
Deelnemen aan Olympia’s Tour is een belangrijke stap in de opleiding van onze renners in de Belofte-categorie (U23). Daarom is het mooi dat ze er weer bij zijn. Ploegleider Jo Bouwens heeft de volgende mannen aangewezen om de komende week er eens flink tegenaan te gaan in de oudste en zwaarste Nederlandse etappekoers: David Dekker, Nils Sinschek, Paul Cremers, Willem Bok, Ramon van Bokhoven en Bryan Bouwmans. Wanneer u als supporter van Team LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner de mannen eens wilt aanmoedigen, dan kan dat in de volgende etappes:

5-sep   1e rit Proloog Eelde-Paterswolde 4,5 km
6-sep   2e rit Assen-Assen 131,0 km
7-sep   3e rit Uffelte-Vledder 126,3 km
8-sep   4e rit Hardenberg-Hardenberg 141,8 km
9-sep   5e rit Offenbeek-Offenbeek (Reuver) 150,4 km
10-sep   6e rit Margraten – Noorbeek 159,3 km
Totaal: 713,3 km

Finale Clubcompetitie
Als koploper in het ploegenklassement van de Clubcompetitie reist Team LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner af naar Ureterp voor een druk wielerweekend. Niet alleen de leiding in de ploegenstand staat op het spel, maar ook de eerste plaats van Jaap Kooijman in de individuele stand moet verdedigt worden. Naast Jaap gaan Bram de Kort, Dick Janssen, Martijn Dijkstra, Youri van Iersel en Michaël de Jong hun best doen om de Clubcompetitie-titel naar Brabant te halen! De concurrentie van Sensa Kanjers voor Kanjers, Wielerploeg Groot-Amsterdam en NWVG zal echter fel zijn.
Programma: Zaterdag 9 september een omlopenkoers over 150 kilometer, op zondag 10 september een ploegentijdrit over 12 kilometer en als afsluiting nog een criterium over 100 kilometer. Daarna weten we wie de winnaar van de Clubcompetitie 2017 is!

We wensen al onze mannen deze week enorm veel succes!

Oja, ook in de 64e Ronde van Hank is er koers. Zeker ook met een aantal De Jonge Renner-mannen. Op naar een mooie koersweek!