Na een levendige koers in de mooiste kermisronde van het Land van Heusden en Altena wist Hidde van Veenendaal een solo met winst te bekronen bij de nieuwelingen. Op twee ronden voor het einde knalde hij weg uit de kopgroep en was op het mooie parcours van 1260 meter niet meer te achterhalen door de concurrentie. Achter hem sprintte Pieter de Groof naar plek twee en de derde stek was voor Dennis Willems.

Na afloop was er een beroemde rondemiss, want de beste wielrenster aller tijden, Marianne Vos, was na een uurtje supporteren voor Luca van den Boom bereid om de bloemen te overhandigen aan de jonge talenten op het erepodium. Een foto om in te lijsten uiteraard!

Een verslag van de zeer geslaagde 64e Ronde van Hank is hier te vinden. Prachtige foto’s van fotograaf Marc Bouwens met meer De Jonge Renner mannen in actie zijn hier te vinden.