De crossfiets en MTB kunnen weer tevoorschijn komen en de wegfiets kan voor even de schuur in, want het wegseizoen zit erop voor de coureurs. Ook voor de mannen van Team LottoNL-Jumbo-De Jonge Renner is een rustperiode aangebroken na een meer dan geslaagd 2017. Er was onder andere winst in de finale van de Clubcompetitie, de Midden-Brabant Poort Omloop en de Omloop van de Hoeksche Waard. Mooie prestaties om op terug te kijken! We gaan echter door in 2018, dus de blik is ook alweer vooruit gericht!

Ploegleider Jo Bouwens en teammanager Ceciel van Dongen zijn dik tevreden met de fraaie ploeg die ze hebben gebouwd om het komende wielerseizoen 2018 weer met vertrouwen aan te vangen. Een team dat is samengesteld onder het mom van “sterk in de breedte en opleiden”. Een aantal jongens zijn vertrokken en een stel talentvolle nieuwkomers sluiten aan. Het Brabantse accent is dit jaar ook flink aanwezig in de selectie en dat is natuurlijk mooi!
Ook mooi is dat de samenwerking met LottoNL-Jumbo wederom wordt voortgezet in 2018, maar ook met onze fijne sponsor Hercuton B.V. uit Nieuwkuijk. Een partner waar we als WV De Jonge Renner enorm trots op zijn!

Nieuw in de selectie voor 2018 zijn Wim Wittenberg, Tim Naberman, Mathijs de Leng, Wout van Elzakker, Lars Olde Meijerink, Max Hendriks en Rob van Broekhoven. Michaël de Jong maakt de overstap uit de eigen kweekvijver. Nils Sinschek, Willem Bok, Ramon van Bokhoven, Bryan Bouwmans, Youri van Iersel, Bram de Kort en Martijn Dijkstra zijn de mannen die blijven.

Een mooie ploeg die weer een prachtig programma gaat afwerken met wedstrijden in de Clubcompetitie, Topcompetitie, nationale en internationale klassiekers en etappekoersen in binnen- en buitenland. Op 11 november is de eerste training en we wensen de mannen weer veel succes in 2018!