Op het einde van het wegseizoen hebben we samen met de sponsoren een tweetal leuke bijeenkomsten gehouden. Een actieve bijeenkomst op de fiets en een passieve en informatieve netwerkbijeenkomst aan de ontbijttafel.

Sponsorfietstocht

Op zondag 15 oktober zijn een grote groep sponsoren met renners en rensters van onze club in een landschap met prachtige herfstkleuren op pad gegaan voor de jaarlijkse sponsorfietstocht! Vanaf de Warande trokken ze er samen gezellig op uit en keken op de fiets nog eens terug op een fantastisch wielerseizoen! Na afloop van de rit stond er bij Restaurant Pèrron op de Heuvel in Oosterhout nog een hapje en drankje klaar voor de deelnemers aan de fietstocht! Een leuke en geslaagde dag in en rondom Oosterhout! Aanwezige sponsoren leuk dat u er was!

2e Netwerkontbijt business club WV De Jonge Renner

Op dinsdag 24 oktober hielden we ons tweede netwerkontbijt van de business club van WV De Jonge Renner. Dit keer werd de bijeenkomst gehouden bij Hercuton b.v. te Nieuwkuijk, sponsor van ons Elite/Beloften team. Een prettige bijeenkomst waarbij alle aanwezige ondernemers een kans kregen elkaar beter te leren kennen met als link de sponsoring van onze mooie wielervereniging.

Tijdens het nuttigen van het ontbijt luisterden we naar twee interessante presentaties van Chris van der Waarden (Biemans Makelaardij en Assurantiën) en van Tim van der Duin (Commercieel adviseur bouwprojecten bij Hercuton b.v.). De ontbijtsessies zijn nuttige en leuke bijeenkomsten waarbij we onze sponsoren op een informele wijze nader tot elkaar brengen.

Begin 2018 hopen we voor al onze sponsoren een jaarkalender met leuke (sportieve) netwerkactiviteiten te kunnen presenteren.