Afgelopen zondag ging de West Brabantse Veldrit Competitie (WBVC) verder met de cross in Huijbergen. Met wederom succes voor WV De Jonge Renner!

In de categorie 11-12 jaar was er namelijk winst voor Hankenaar Jari Prins. Zijn zesde overwinning alweer in deze competitie. Hij haalde het voor Axel Roks van WV Breda. Maar ook twee andere De Jonge Renner-jeugdleden haalden een top tien notering, want Hidde Swart werd vierde en Victor Hugo Brenders tiende. Goed gedaan van onze jonge mannen aldaar! In het tussenklassement staat Jari tweede met 350 punten. Hij moet veertig punten goed maken op Axel Roks uit St. Willebrord.

 

Bij de senioren in de A17+ categorie is het nog altijd die dekselse Lars Akkermans van ons LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner team die heel sterk blijft presteren. Lars greep met een tweede plaats net naast de winst. De man uit Ossendrecht moest de Belg Dario Kloeck voor zich dulden. Ook David Dekker reed mee. Hij eindigde in één van zijn laatste wedstrijden in het shirt van De Jonge Renner (hij maakt de overstap naar Metec-TKH Continental Cyclingteam) als zesde. Lars blijft dus leider met 331 punten voor Kevin Ysenbaardt (293 punten) uit het Vlaamse Kalmthout.

Succes aan alle deelnemers de komende weken in de resteren WBVC-crossen. Klik hier voor het programma, wanneer u de mannen eens wil gaan aanmoedigen!