Cyclocross

Er werd afgelopen weekend weer volop gestreden in het veld. Zaterdag 25 november reed Jari Prins in Valkenswaard naar een zevende plaats bij categorie 7. Een dag later reden de nieuwelingen en de junioren. Bij de nieuwelingen eindigde Roan Konings als 26e en Moreno Tak als 27e. Junior Stan van den Bergh knokte zich in zijn categorie naar plek zestien en Wessel Verschueren wist als negentiende te finishen.

Zondag 26 november waren er weer de wekelijkse WBVC-crossen. Dit keer in Woensdrecht. In categorie 11-12 jaar wist Jari Prins meteen bij de start een voorsprong te pakken en deze te behouden tot de finish. Hij liet klassementsleider Axel Roks uit St. Willebrord achter zich. Ook Hidde Swart had een mooie start en kwam als derde het veld in. Helaas werd Hidde in de derde ronde ingehaald door Thomas van den Eijnden (wv Breda). Op plaats vier heeft hij tot de finish gereden.
Jari won dus wéér een WBVC-cross, Hidde Swart dus vierde, Victor-Hugo Brenders zesde, Denley van Wijnbergen elfde en Lars Prins 24e.
In het klassement is Axel Roks nog altijd leider met 445 punten, Jari is tweede met 410 punten. Hidde Swart vierde met 341 punten.

Bij de categorie 15-16 jaar eindigde Hidde van Veenendaal als derde en Robin van Oirschot als vijfde. In de A17+ werd klassementsleider Lars Akkermans vierde. De Belg Jonas Bruyninckx (Kapellen) won. Lars blijft heel knap leider met 386 punten voor Hans van den Bogaert uit het Belgische Halle-Kempen.

Op naar de volgende wedstrijd voor de WBVC op het clubparcours van WV Breda. Deze is volgende week zondag 3 december!

Wintercompetitie WV Jan van Arckel

Bij de MTB-wintercompetitie van WV Jan van Arckel doet Victor-Hugo Brenders uit Dongen het heel goed! Op 11 november in Tienhoven wist hij te winnen en op 25 november deed hij dat nogmaals over in Nieuwpoort. Daar haalde Martijn Bink, ook van WV De Jonge Renner, een heel knappe derde plaats. De volgende wedstrijd is in Bleskensgraaf op 9 december. We blijven de mannen volgen!