Zaterdag 10 november kwam de selectie van Team Jumbo- De Jonge Renner voor een eerste teamtraining bij elkaar in de samenstelling voor het nieuwe seizoen 2019. Na een training richting het mooie Land van Heusden en Altena, volgde een warme douche en een middagprogramma in het clubhuis op de Warande. De renners stelden zich voor aan elkaar en het wedstrijdprogramma werd doorgenomen.


Foto: Wim Wittenberg neemt namens de selectie van Team Jumbo- De Jonge Renner de lampenset in ontvangst.

Aan het begin van deze middagsessie kwamen Floris van Miert en Erik Gruyters, eigenaren van onze nieuwe sponsor BusyBee Bike Products, op bezoek. Zij presenteerden hun bedrijf BusyBee aan de renners van Team Jumbo- De Jonge Renner en overhandigden daarna, als vervroegd sinterklaascadeau, aan iedere renner een set met een voor- en achterlamp van het merk RAVEMEN. Een zeer mooi geschenk!

De verlichting is eenvoudig te monteren op de racefietsen van onze renners en zodoende kunnen ze een stuk veiliger op weg tijdens hun vele trainingsuren over de donkere gure (polder)wegen. De mannen zullen ons via social media de werking van de felle lampen terugkoppelen! Langs deze digitale weg nogmaals, namens onze renners, dank aan Floris en Erik van BusyBee voor deze prima lampenset!

Naast dit geschenk heeft BusyBee voor al onze leden een interessante kortingsactie op de RAVEMEN lampen. In het clubhuis hangen een aantal flyers van de actie en onze leden ontvangen de flyer ook nog in de mailbox! Bezoek ook eens de website van BusyBee op http://www.busybee.pro/.