Goed nieuws voor de vrouwenploeg van WV De Jonge Renner. Hoofdsponsor Jac van den Oord Potatoes verlengde de sponsorovereenkomst voor drie jaar tot en met seizoen 2021! Zodoende zal de komende drie jaar het team verder gaan als het Loving Potatoes- De Jonge Renner ladies Cycling Team. Ook de co-sponsors Conver en Wielertrainer.com verlengden hun contract met drie jaar. Fantastisch nieuws dus voor het team, dat op deze wijze verder kan bouwen aan een nog mooiere toekomst in de koers!


Leon van den Oord, directeur van Jac van den Oord Potatoes, ondertekende samen met Theo Hanegraaf (namens sponsorcommissie WV De Jonge Renner) het contract voor de komende drie jaren.

  

Selectie

In het shirt van Loving Potatoes zullen zo’n 27 rensters te bewonderen zijn. Daarnaast zijn er nog vijf rensters die voor een profteam uitkomen. Alle namen van de rensters staan op de teampagina. Klik daarvoor hier. De selectie van het team bestaat in 2019 uit de volgende rensters:

 • Robin Driehuijs – Oirsbeek
 • Maaike Brandwagt – Sittard
 • Esmee Peperkamp – Didam
 • Hetty Hofstede – Utrecht
 • Jennifer van der Voort – Utrecht
 • Dominique van der Stelt – Genderen
 • Jet Wildeman – Nijmegen
 • Dévon Kuijstermans –
 • Lise Visser – Breda
 • Jessica Merkens – Utrecht
 • Berdine Bakker – Rotterdam
 • Ingrid van den Wijngaard – Oosterhout
 • Tessa van der Linden – Den Haag
 • Vera Dorrestijn – Amersfoort

Emmy Andersson

Niet in de selectie, maar wel in het shirt van het team, zijn twee buitenlandse rensters actief. Dat is de Griekse Danae Stroubouli, maar ook de Zweedse renster Emmy Andersson. Hieronder stelt zij zich kort voor:

Emmy Andersson, 30 years old, Swedish rider from a small town called Kalmar. Now work full time at a Swedish government organization as a public officer. Also work a little extra as a cycling coach for clubs. Started cycling when I was 21 and started racing when I was 24. The last two seasons I have raced for De Sprinters Malderen in Belgium. Greatest accomplishment was my third place at the Swedish nationals criterium in 2015. My goal this season is to become a stronger rider. I wish to bring some experience into the team.

Inge van der Heijden

Tijdens het WK Cyclocross in het Deense Bogense behaalde Inge van der Heijden uit Schaijk goud bij de Beloften-vrouwen. Een super prestatie! Inge is lid van WV De Jonge Renner en rijdt haar wedstrijden voor profteam CCC Liv, de ploeg van Marianne Vos. Gedurende het wegseizoen mag ze ook ons mooie shirt aantrekken. Een prachtige start van het jaar 2019 dus voor Inge. Lees er hier meer over in het Brabants Dagblad!

Op naar meer mooie resultaten voor het Loving Potatoes- De Jonge Renner Cycling Team!