BusyBee Bike Products uit Breda is een distributeur van innovatieve fietsonderdelen en accessoires voor (online) fietsspeciaalzaken in de Benelux. Inmiddels hebben ze 250 verkooppunten in de Benelux en dit aantal blijft groeien.

Floris van Miert en Erik Gruyters zijn de drijvende kracht achter BusyBee en met hun passie voor fietsen, willen zij andere fietsers ook laten genieten van hun mooie producten. Service, flexibiliteit, kennis en kwaliteit zijn kenmerkend voor BusyBee. Floris heeft vroeger gefietst voor WV De Jonge Renner en daarom dragen zij als sponsor WV De Jonge Renner een extra warm hart toe.

Ze voeren de volgende merken:
ProGold lubricants, Bikeshield frameprotectie, Ravemen fietsverlichting, OKO Magic Milk tyre sealant, Safeman pocket sloten, Upstand carbon standaard, Santos alleshouder, Magicshine helmen, Rockstop velgbeschermer, BOXO werkplaatsinrichting, Proteam Bicycle care coatings: “niet poetsen, maar fietsen”, LOCTITE®, Revoloop ultralight binnenbanden voor race en MTB.
https://www.busybee.pro/portfolio/

Met deze producten bieden zij een onderscheidend assortiment om de veiligheid, bescherming en het onderhoud van de fietser zo optimaal mogelijk te laten zijn.

BusyBee heeft in 2018 het Elite/Beloften team gesponsord met hun Ravemen fietsverlichting, zodat zij ook in de donkere avonden door kunnen trainen, om zo een goede basis te leggen voor het volgende seizoen!

Al deze producten zijn verkrijgbaar bij fietsspeciaalzaken in Nederland en België, maar ook online in de BusyBee webshop: https://www.busybee.pro/shop/

Voor alle leden van WV De Jonge Renner hebben zij een speciale kortingscode om t/m 1 februari 2020 tegen 20% korting producten aan te schaffen! Gebruik hiervoor de volgende code: bbdjr20% bij je bestelling.

Het is onze missie om de tweewielerbranche te blijven prikkelen met innovatieve producten, die het gemak van de fietser ten goede komen!

Neem eens kijkje op onze website www.busybee.pro of volg ons online op de volgende kanalen:
Facebook https://www.facebook.com/BusyBeeBikeProducts1
Instagram https://www.instagram.com/busybeepro/

Wil je meer weten over de producten van BusyBee Bike Products, neem dan contact op via info@busybee.pro.

BusyBee Bike Products wenst alle leden een gezond en succesvol 2020 toe!

Met vriendelijke groeten / Best regards,

Erik Gruyters
Onderscheidend in Innovatie
www.busy.pro
e.gruyters@busybee.pro
+31 6 42 29 73 51