Cladding Partners B.V. is een onderneming in Oosterhout die gespecialiseerd is in duurzame oplossingen voor dak- en gevelbekleding, dakbedekking, isolatie en lichtstraten. Cladding Partners voorziet een stijlvol gebouwschil voor ieder pand dat zij maken. Zij vertalen de wensen van de opdrachtgevers in oplossingen voor dak- en gevel. In het bijzonder voor de utiliteitsector en de industrie. De deskundigheid en inzet van onze engineers, werkvoorbereiders en montagelieden leidt telkens weer tot hoogwaardige, eigentijdse en economisch verantwoorde projecten.

Bij deze organisatie weten de medewerkers als geen ander hoe belangrijk de buitenkant van een bedrijf is. Het jasje van ieder pand is het visitekaartje voor de onderneming. Bij Cladding Partners zien de medewerkers het als hun missie om ervoor te zorgen dat deze ‘jas’ de onderneming altijd goed past.
Wij stellen onze klanten vaak de volgende vraag: Heeft uw gebouw een ‘dresscode’?


In de eerste instantie lijkt Cladding Partners op een partij die weinig raakvlakken heeft met Wielervereniging de Jonge Renner. Echter delen de organisatie en de vereniging de liefde voor het wielrennen met elkaar. Van de 33 medewerkers die intern werkzaam zijn binnen Cladding Partners stappen er maar liefst 12 van hen met regelmaat op de racefiets.

De fietsfanaten kennen enkele hoogtepunten in een jaar waarbij zij gezamenlijk op de fiets stappen. Eén van deze evenementen is de door Cladding Partners zelf georganiseerde toertocht: de ‘Cladding Classic’. Ieder jaar fietst het team in de lente een prachtige tocht door het mooie landschap rondom Oosterhout. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze tocht die uitkomt bij het bedrijfspand van Cladding Partners. Het mooiste onderdeel van de tocht is het geld wat wordt opgehaald voor een goed doel. Vorig jaar was dit doel Stichting Pim. Een stichting in Dorst voor meervoudig beperkte jongeren.

Ook was Cladding Partners vorig jaar de hoofdorganisator voor de Stelvio Challenge. Samen met 200 klanten, familieleden en leveranciers is het team naar Italië afgereisd om daar één van de steilste bergen van Italië te beklimmen: De Stelvio.
Het doel van de Stelvio Challenge en van de Cladding Classic was het ophalen van geld, zodat Stichting Pim nieuwe en aangepaste bussen kon aanschaffen om de jongeren in te vervoeren.

Het opgehaalde bedrag? €170.000!

Mocht uw bedrijfspand toe zijn aan een nieuwe jas die uw onderneming en haar werkzaamheden
goed past? Neem dan een kijkje op onze website: www.cladding.nl voor inspiratie. Het is ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen via de telefoon: 0162 40 83 00 of de mail: info@cladding.nl.

Team Cladding Partners heeft dit jaar het nieuwelingen team en de junioren gesponsord door een bijdrage te leveren aan de kleding. Het team wenst hen allen veel plezier en succes toe!