Van Uitert B.V. – Interne transportsystemen, Machines en Robotica

Wij ontwikkelen, produceren en leveren interne transportsystemen, machines en robotica. Met passie voor techniek creëert Van Uitert toegevoegde waarde in uiteenlopende marktsegmenten als de voedselverwerkende industrie, drankenindustrie en zuivelindustrie.

Tot ons productassortiment behoren onder andere (robot)palletisers, (robot)depalletisers, buffersystemen, rinsers, inline en outline dividers. Daarnaast ontwerpt, produceert en installeert Van Uitert interne transportsystemen voor producten die worden afgevuld in flessen, blikken, bussen, glas, PET, kunststof of fusten en voor afgevulde producten verpakt in dozen of kratten.

Onze commitment ligt in het voortdurend bieden van innovatieve, op maat gemaakte oplossingen. Ons doel is de meest gewaardeerde integrator te zijn en te blijven op deze markt in binnen- en buitenland. Innoveren zit in ons bloed. Wij zijn altijd bezig met technische ontwikkelingen. Onze uitdaging is om de beste technische oplossing te leveren. Door het juiste advies te geven creëren we loyale klanten. En dat allemaal op een maatschappelijk verantwoorde manier. Kwaliteit vind je terug in alles wat wij doen. De producten en diensten die we leveren, de leveranciers waar we mee samenwerken, maar ook de verwachtingen die onze klanten van ons mogen hebben. Het nakomen van afspraken is cruciaal in een goede samenwerking met klanten en collega’s. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en veiligheid.

Samenwerken gebeurd op basis van vertrouwen en openheid. Vanzelfsprekend denken wij mee om wensen te realiseren. Commitment, toewijding en de bereidheid om te verbeteren zijn randvoorwaarden in het realiseren van gezamenlijk succes. We hebben een hecht team (ca 85 medewerkers) waarin we klaar staan voor elkaar. De voltallige directie en een aantal van onze collega’s zijn fanatieke wielerfanaten en stappen regelmatig op de fiets in hun Van Uitert wielerkleding. Van Uitert sponsort een aantal jaar het Elite/Belofte wielerteam. Sinds dit wielerjaar als hoofdsponsor en naamgever van het team!

Gegevens:
Van Uitert B.V.
De Schacht 9
5107 RD Dongen
www.uitert.nl