LJC Mountainbiken Warande Oosterhout

zaterdag 4 april 2020

Programma

Het programma met de starttijden zal spoedig volgen. Deze zullen ook te raadplegen zijn via de website van de KNWU. Klik hier!

Bereikbaarheid Warande

ROUTE VANAF A27 BREDA:

Neem de Afslag Oosterhout zuid en sla linksaf de europaweg op. Ga op het kruispunt bij de stoplichten rechtdoor. Rij rechtdoor tot de volgende stoplichten en sla hier links af de Eikdijk op. Rij tot het eind van de straat en sla links af de wilhelminakanaal zuid op. Rij hier alsmaar rechtdoor tot u aan uw linkerzijde het parkeerterein van recreatieoord de warande ziet. Parkeer hier uw Auto/Camper zoveel mogelijk linksachter op het parkeerterrein .

ROUTE VANAF A27 GORINCHEM:

Neem de Afslag Oosterhout zuid en sla rechtsaf de europaweg op. Ga op het kruispunt bij de stoplichten rechtdoor. Rij rechtdoor tot de volgende stoplichten en sla hier links af de Eikdijk op. Rij tot het eind van de straat en sla links af de wilhelminakanaal zuid op. Rij hier alsmaar rechtdoor tot u aan uw linkerzijde het parkeerterein van recreatieoord de warande ziet. Parkeer hier uw Auto/Camper zoveel mogelijk linksachter op het parkeerterrein.

Meer informatie

Klik op de volgende link om informatie te krijgen over het inschrijven via de website van de KNWU. Klik hier.

Parcours LJC-wedstrijden

Er zijn verschillende parcoursen ontworpen voor de verschillende categorieën. Klik op de volgende link om ze te bekijken. Klik hier!
Door de extreme regenval moet er mogelijk een wijziging doorgevoerd worden bij de start. Dit is afhankelijk hoe snel het water in de grond zakt.