Warande Jeugdronde van Oosterhout

zaterdag 13 april 2019

Programma

Jeugdcategorieën 1 tot en met 7 vanaf 11.00 uur.

Inschrijven en starttijden alle categorieën via KNWU.nl of mail naar koers@dejongerenner.nl

Permanence

Clubhuis “WV De Jonge Renner”
Bredaseweg 119, Oosterhout

Clubhuis is te vinden langs het clubparcours

Decathlon Dikke Banden Race Oosterhout!

Op zaterdag 13 april 2019 staat het wielerparcours op de Warande in Oosterhout in het teken van jeugdwielrennen.  Deze dag vinden er diverse landelijke jeugdwedstrijden plaats, welke selectiewedstijden zijn voor het Nederlands Kampioenschap.
Nu kan jij ook je talenten laten zien: voor jou wordt er een Decathlon Dikke Banden Race georganiseerd. Hieraan kan en mag iedereen deelnemen, die niet ouder dan 12 jaar is, als je maar met een fiets komt. Welke fiets maakt niet uit, maar een racefiets is niet toegestaan, want dan worden de materiaalverschillen te groot. En natuurlijk moet je in de gemeente Oosterhout wonen of in Oosterhout op school zitten!

De Decathlon Dikke Banden Race in Oosterhout vindt plaats op zaterdag 13 april op recreatieoord De Warande. Gebruik de ingang naast restaurant Paradijs, Bredaseweg 119. Het is NIET mogelijk om de ingang van het zwembad te gebruiken.

Na afloop van de Decathlon Dikke Banden Race is er voor de winnaars een echte beker, een winnaarstrui en natuurlijk een officiële huldiging door de ronde-miss. Voor kinderen die buiten de prijzen vallen, is er een verrassing.
De organisatie leent je een helm, als je die zelf niet hebt, en je krijgt een officieel rugnummer. Tevens krijg je bij de inschrijving een lot, waarop je jouw naam moet invullen. Met dat lot maak je kans op een prijs; een echte mountainbike! Na de huldiging van de winnaars wordt de fiets verloot onder alle deelnemers.

Je kunt starten in één van de volgende categorieën:
– categorie 1 : voor kinderen geboren tussen 2010 en 2011
– categorie 2 : voor kinderen geboren tussen 2009 en 2008
– categorie 3 : voor kinderen geboren tussen 2006 en 2007

Starttijden:
– categorie 1 : 12.30 uur
– categorie 2 : 12.50 uur
– categorie 3 : 13.10 uur

Zorg dat je op tijd bent ingeschreven, de inschrijving sluit 10 minuten voor de start, dus het beste kun je minimaal 20 minuten voor de start aanwezig zijn. Eerder mag natuurlijk ook!

Als de laatste categorie is gefinished, zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Laat je aanmoedigen door je vrienden, broers en zussen, ouders, opa’s en oma’s. Kortom: neem zoveel mogelijk supporters mee naar De Warande!!

Inschrijven kan via de landelijke website van de Dikke Banden Race, klik op de volgende link: www.dikkebandenrace.nl en vervolgens op “verder”. Daarna kun je inschrijven voor de Decathlon Dikke Banden Race in Oosterhout.
Je kunt ook je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum mailen naar koers@dejongerenner.nl.

Er zijn per categorie maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus hoe sneller je je inschrijft hoe groter de kans is dat je mee mag doen.

Word jij Nederlands Kampioen? De winnaars van alle categorieën worden uitgenodigd voor de landelijke finaledag. Deze wordt op zaterdag 13 oktober in Best verreden. Meer info op www.dikkebandenrace.nl!!

Tot ziens op De Warande op 13 april!

Start & Finish