Informatie mtb-senioren

dames en heren

Heren

Sinds december 2015 is er een heren senioren mtb-groep.

Een aantal heren senioren heeft het initiatief genomen te komen tot een heren senioren mtb-groep.Zij fietsen al bij DJR, hetzij als trainer of als ouderbegeleider op de maandag– en woensdagavondtrainingen bij de groepen van de mtb-jeugdleden.

Voorlopig wordt getraind op de zaterdagmorgen van 9.30-11.30. Soms vanuit het clubgebouw van DJR, soms ook vanaf een andere locatie in de buurt van een mtb-parcours in de wijde omgeving, bijvoorbeeld Loonse en Drunense Duinen en Brabantse Wal. Ook wordt regelmatig een veldtoertocht gereden.

Lid worden? Je bent van harte welkom als je 18 jaar of ouder bent. Je wordt dan mtb-trainingslid van WV De Jonge Renner.

Meer informatie over aanmelden vind je hier.

Nadere informatie? Mail naar info@dejongerenner.nl.

 

Dames

In september 2015 is de ‘dames mtb van De Jonge Renner’ opgericht. Wanneer je lid wordt van de dames MTB-groep van De Jonge Renner kun je het volgende verwachten:

In de winter worden zoveel mogelijk gezamenlijk de veldtoertochten gereden. Iedere deelnemer kiest daarbij de afstand waar men zich het beste bij voelt.
Van februari tot en met september trainen/fietsen we elke zondagochtend vanaf een vooraf afgesproken plaats, waarbij het clubgebouw van De Jonge Renner als uitvalsbasis kan dienen.
Regelmatig nemen we deel aan clinics die verzorgd worden door trainers van de MTB-afdeling of we maken afspraken met een externe trainer. Eén keer per week wordt er, meestal in subgroepjes, getraind.
In 2016 hebben we naast de wekelijkse tochten en trainingen ook deelgenomen aan de clubkampioenschappen, een trappen-clinic en een uitgebreidere stuur-en techniekclinic. Daarnaast is er een flinke tocht gereden (inclusief lunch) en kregen we uitleg over technisch onderhoud van de MTB.

Voor 2017 staan in elk geval techniek-clinics op het programma. Denk hierbij aan: vallen, rockgarden fietsen en door mulzand rijden. Verder nog de ploegenpresentatie, het weekendje weg met de MTB en de clubkampioenschappen.

Ook de damesgroep draagt de clubkleding van De Jonge Renner.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Katja Wittens
Telefoon: 06-55335229