Op 13 oktober en 3 november jl zijn de eerste twee wedstrijden verreden van de wintercompetitie Jan van Arckel in Noordeloos en Giessenburg vooraf gegaan door een tijdrit. Beide wedstrijddagen waren zonovergoten, echter in Noordeloos lekker warm en in Giessenburg heel fris. Net als de voorgaande jaren is er een grote deelname vanuit De Jonge Renner-MTB. Aan de start verschenen van De Jonge Renner-MTB totaal 26 kids van 6 tot 15 jaar. Opvallend dit jaar zijn de vele jonge deelnemers. Maar liefst acht kinderen doen er mee in de G-klasse. Een flinke vertegenwoordiging van jong, aanstormend talent waarbij, voor het eerst, de dames in de meerderheid zijn!  Zowel in Noordeloos als in Giessenburg zijn in veel klassen het podium al gepakt.

In Noordeloos: Ferno (klasse G) 1e, Milou (klasse G) 2e, Lotte (klasse E) 3e, Rowan (klasse D) 2e, Fenna (klasse C) 2e.

In Giessenburg: Ferno (klasse G) 1e, Nikita (klasse G) 2e, Milou (klasse G) 3e, Maurice (klasse F) 3e, Lotte (klasse E) en Rowan (klasse D) 1e. De overige kinderen gingen met elkaar de strijd aan. Mooi om te zien dat sportieve rivaliteit en plezier hand in hand kunnen gaan. Precies zoals sport bedoeld is.