Lidmaatschap

Wil je lid worden van onze vereniging?

Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

Vul het onderstaande aanmeldings- en machtigingsformulier in. Vergeet niet het formulier te ondertekenen. Daarna verstuur je het per e-mail naar ledenadministratie@dejongerenner.nl of per post naar Reparatusstraat 10, 5101 BR Dongen.

l

Inschrijfformulier 2023

Klik hierboven om je inschrijfformulier te downloaden.

Wil je ook wedstrijden fietsen?

Dan moet je bij de KNWU een licentie aanvragen. Dit kan via www.knwu.nl. Je hebt hiervoor een inlogcode nodig die door ons moet worden aangevraagd. Heb jij deze nog niet? Stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@dejongerenner.nl

Wil je overstappen naar een andere vereniging?

Dat kunnen we ons eigenlijk niet voorstellen.

Wanneer je van vereniging wilt veranderen, moeten wij hiermee akkoord gaan. Wij gaan alleen akkoord als:

– aan alle financiële verplichtingen is voldaan;

– de kleding van het laatste jaar bij ons is ingeleverd.

Let op: als je voortaan via een andere vereniging je licentie aanvraagt, betekent dat niet dat automatisch het lidmaatschap bij De Jonge Renner eindigt. Een lid zonder licentieaanvraag via De Jonge Renner wordt als trainingslid gezien. Je lidmaatschap kun je opzeggen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@dejongerenner.nl

Wil je je licentie verlengen of beëindigen?

Bestaande leden kunnen zelf inloggen op de website en de licentie van 2022 verlengen naar 2023. Wil je voor 2023 geen licentie meer aanvragen, dan hoef je niets meer te doen. De licentie wordt per 31 december automatisch beëindigd.

De licenties worden rechtstreeks aan de leden verzonden. Als je voor de kerst in het bezit wil zijn van de licentie 2024, is het slim om je licentie zo snel mogelijk te verlengen. In januari kun je geen gebruik meer maken van je oude licentie bij bijvoorbeeld veldritten of baanwedstrijden onder de KNWU-vlag.

Meer vragen over je lidmaatschap?

Kijk dan eens op www.knwu.nl of stuur een e-mail met je vraag naar ledenadministratie@dejongerenner.nl